Hopp til hovedinnhold
  • Bildet viser en bygning i snølandskap.
    Lysaker gjestgiveri. Foto: Kristine Salme/Norsk vegmuseum

Lysaker gjestgiveri

Åpent hver dag i vinterferien. Kl 12.00-15.00

Lysaker gjestgiveri er museets café. Den har fast åpningstid i sommersesongen og/eller ved arrangementer eller gruppebesøk. Det flotte bygget er fra slutten av 1700-tallet, og ble flyttet fra Lysaker til Norsk vegmuseum.

Her serveres et godt utvalg av lunsj og kaffemat med passende drikke i historiske omgivelser.​

Sjekk ut Lysaker gjestgiveri på nettfacebook og instagram.

 

Meny i vinterferien

  • Blomkålsuppe med bacon & brød 149,-
  • Jubelskive med salami & brie 55,-
  • Crossaint med ost & skinke 55,-
  • 2 x pannekaker med syltetøy/sukker 35,-

 

  • Vaffel & kaffe, te eller kakao 65,-
  • Vaffel 45,-
  • Kake & kaffe 85,-
  • Kake 75,-
  • Muffins med blåbær eller sjokolade 35,-
  • Lefse 35,-

Drikkemeny i vinterferien

  • Kaffe (gratis påfyll) 40,-
  • Kaffe latte 49,-
  • Espresso 45,-
  • Cappuccino 49,-
  • Kakao med krem 40,-
  • Te 40,-
  • Mer 35,-
  • Mineralvann 54,-
  • Safteriet 60,-

 

  • Glass vin 140,-
  • Flaske øl 115,-
  • Bildet viser kaker og kaffekopp i Lysaker gjestgiveri.
    1/6
    Kaker. Foto: Anni Martikainen
  • Bildet viser folk som spiser mat i Lysaker gjestgiveri
    2/6
    Inne i Lysaker gjestgiveri. Foto: Anni Martikainen
  • Bildet viser Lysaker gjestgiveri.
    3/6
    Lysaker gjestgiveri. Foto: Kristine Samle
  • Bildet viser en vaffel og en kopp med varm drikke.
    4/6
    Vaffel og kaffe. Foto: Julia Aaland
  • Bildet viser museets cafe, en bygning som tidligere var et gjestgiveri i Lysaker.
    5/6
    Lysaker gjestgiveri. Foto: Kristine Samle
  • Bildet viser ysaker gjestgiveri.
    6/6
    Lysaker gjestgiveri. Foto: Kristine Samle
Museum24:Portal - 2025.01.29
Grunnstilsett-versjon: 2