Hopp til hovedinnhold

Hvor

Du finner Norsk vegmuseum på Hunderfossen i Lillehammer kommune.

Kjør av E6 i Øyer sentrum, følg skilt til Hunderfossen over Lågen. Vi har innkjøring på venstre side av vegen før Hunderfossen Familiepark. Det er ca. 18 km fra Lillehammer Stasjon. Det er også mulig å ta toget til/fra Hunderfossen stasjon som er 10-15 minutt i gangavstand. Billett må forhåndsbestilles. Se kart.

Området har mange gode muligheter for aktiviteter for hele familien. Museet er nærmeste nabo til Hunderfossen Familiepark og Barnas Gård. Lilleputthammer og Hafjell Alpinsenter med sykkeltilbud om sommeren er rett over elva Gudbrandsdalslågen bare noen minutt unna.

Øyerfjellet er tilgjengelig både med bil og gondol/sykkel, og gir mange turmuligheter. Lillehammer sentrum har butikker, Museer, utstillinger og byvandringer. På Fåberg er det badeanlegg med tilbud både inne og ute. I tillegg er det en rekke muligheter ellers i Gudbrandsdalen.

Det er et rikholdig tilbud av overnattingsplasser i regionen. Det samme med matservering.

Kart

Våre gode naboer (vinter)

Vi har mange interessante og spennende naboer som kan tilby aktiviteter og opplevelser for store og små gjennom hele året.

Våre gode naboer (sommer)

Vi har mange interessante og spennende naboer som kan tilby aktiviteter og opplevelser for store og små gjennom hele året.

Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1