Hopp til hovedinnhold
  • Bilde av auditoriet på Norsk vegmuseum
    1/1
    Auditoriet på Norsk vegmuseum. Foto: Morten Reiten

Møterom og konferanselokaler

Museet har lokaler til utleige for møter, kurs og konferanser. Det kan være frå små grupper til større forsamlinger. Vi kan og ordne med enkelte grupperom.

 Vi kan ha gratis omvisning i utstillingane i pausen. Ein handletur i museumsbutikken eller ein rusletur i museumsparken er og mogleg. 

Lysaker Gjestgiveri har eksklusiv rett til servering av mat i lokala.

For informasjon eller bestilling av møterom, ta kontakt med oss på epost til vegmuseum@vegvesen.no eller via telefon 61 28 52 50.

Brua

På møterom Brua er det plass til 30 personer i skuleoppsett. Det er storskjerm der med oppkopling til PC og wifi.

Pris:
Mindre enn 2,5 timer 1500,-
Over 2,5 timer 2500,-

Auditoriet

Auditoriet har plass til 152 personer. Lokalet har gode stoler, bra akustikk, wifi, scene, opplegg for PC til projektor og lerret. Fint lydanlegg, og scenen kan enkelt f.eks. riggast til paneldebatt. Vi har og eit flygel på scenen dersom nokon vil ha pausemusikk.Pris:
Mindre enn 2,5 timer 2500,-
Over 2,5 timer 5000,-

Norsk kjøretøyhistorisk museum si komfortsone

Her er det plass til 50 personer. Det er fint å kombinera med ein tur i utstillingene som har biler, motorsykler og sykler.
(Utleige kun utanom opningstida til museet)

Pris:

Mindre enn 2,5 timer 1500,-
Over 2,5 timer 2500,-

Berghallen

Berghallen vår ligg djupt inne i fjellet, og er med dei rå fjellveggane eit unikt rom som bør opplevast. Vi kan servere mat, og lokalet kan nyttast til middagar, fest, konserter, konferansar og utstillingar. Rommet har klima og varme som eit vanleg rom.
Det har møteromutstyr som projektor for opp kopling mot PC, wifi, lydanlegg og scenelys. Det er lett tilgjengeleg, og har store porter for innkøyring av f.eks. køyretøy.
I kinooppsett er det plass til 200 personer, i skuleoppsett ca. 150.

Ta kontakt for meir informasjon.

Amfi og utescene

I museumsparken har vi eit stort amfi med utescene. Her er det grøn grasbakke å sitja på, og benker og stoler kan setjast fram. Området er fint til både teater, utstillingar og demonstrasjonar, og har plass til eit stort publikum. Ta kontakt for pris og vilkår.

Biltreff

Bilklubber og andre kan nytte ulike område i museumsparken for treff og samlingar. Åsteløkken camping har plass til ca. 150 biler. Det er og mogleg å reservera «Entusiastparkering» rett utanfor Norsk kjøretøyhistorisk museum.
Andre område i museumsparken kan og nyttast til opplegg av foreiningar og klubber.

Dette må tingast på forhånd, ta kontakt for vilkår og avtale.

Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1