Hopp til hovedinnhold
  • Bildet viser logoen til Apcoa Flow
    1/1
    Apcoa Flow. Foto: Apcoa Flow

Parkering ved Norsk vegmuseum

Når du ankommer Norsk vegmuseum, er det automatisk skiltlesing ved innkjøring og utkjøring. Alle kjøretøy blir registrert. 

Dagsparkering: kr. 69,-

Årskort: kr. 250,- (Gjelder 12 måneder etter fra det er betalt) Kjøp årskort her.

Fri retur innen 30 minutt ved Norsk vegmuseum/Norsk kjøretøyhistorisk museum. Nummerskilt blir lest automatisk ved inn- og utkjøring.

Parkering ved bensinstasjonen er gratis inntil 15 minutter for korte stopp til eksempelvis fotografering av eget kjøretøy ved stasjonen. Ut over 15 minutter belastes besøket med dagsparkering.

Det er lov parkere på vår eiendom etter stengetid, men parkering med personbil over natten belastes med ny dagparkering kr 69,-. Parkering med bobil over natt belastes kr 300,-

Parkeringsplassen blir låst på kveld og natt. 

Reserverte plasser for bevegelseshemmede på nederste hovedparkeringsplass. For spesielle behov kontakt resepsjonen.

Parkering med APCOA FLOW

Du trenger ikke å foreta deg noe ved ankomst, ditt bilskilt registreres automatisk ved innkjøring.

Betal parkering ved avreise eller innen 48t etter utkjøring på følgende måter:

App:

Last ned APCOA FLOW appen, registrer profil og huk av for automatisk trekk under «mine kjøretøy», så trenger du ikke tenke på betalingen. Merk! Parkeringen er synlig ETTER utkjøring. Vi anbefaler å registrere deg i appen med engang slik at parkeringen og betalingen går automatisk.

Web:

Betal med kort på nettsiden flow.apcoa.no. Betal innen 48 timer etter utkjøring, så slipper du faktura.

Automat:

Tast inn registreringsnummer og betal på automat før utkjøring.

Faktura:

Hvis du ikke foretar deg noe, vil du motta en faktura i posten for parkert tid utover gratistiden, Administrasjonsgebyr vil tilkomme.

Dersom du har spørsmål omkring parkeringssystemet, ta gjerne kontakt med en av våre museumsverter når du besøker oss - velkommen!  

Lading av el-bil

Vi har ladepunkt ved Norsk kjøretøyhistorisk museum for el-biler. Ladestasjonen eies og driftes av Norsk vegmuseum og er av typen Salto.

For å bruke disse går man inn på www.plugpay.no legger inn kode (hver ladeboks er merket med en unik kode) fra den ladeboksen man har koblet til bilen og følger anvisningen.

 Vi har 4 stk el-billadere der hvor alle er med denne betalingsløsningen.

Museum24:Portal - 2024.03.00
Grunnstilsett-versjon: 1