Apning_header.jpg (Foto/Photo)

Offisiell åpning av Mobilstasjonen lørdag 18. september

Lørdag 18. september klokken 15 inviterer til høytidelig åpning av Mobilstasjonen ved Norsk vegmuseum.

Det blir taler, snorklipping, korps, ballonger, veterankjøretøy og overraskelser. Vi byr på Is, boller, brus og kaffe. Hele rammen er etter autentisk mal for hvordan bensinstasjoner ble åpnet på 1960-tallet, og vi håper mange vil feire dagen sammen med oss! Gå gjerne inn på vårt facebook-arrangement og si fra om du kommer, så har vi en liten pekepinn på hvor mange is vi skal ta med.

Arrangementet vil vare i ca. 45 minutter, med mulighet til omvisning i bensinstasjonen i etterkant.

Vi følger gjeldende smittevernregler og ber publikum holde nødvendige avstander, sprite hender og registrere seg hos våre ansatte som fører lister ved inngangen til bensinstasjonsområdet. Følg anvisninger på stedet. Ved stort oppmøte vil vi også ta i bruk nærliggende grøntarealer for å oppfylle krav til avstander og antall deltagere.

Har du et tidsriktig kjøretøy fra 1950- eller 60-tallet du ønsker å vise frem denne dagen? Vi har noen få ledige plasser ved bensinstasjonen. Ta kontakt på forhånd med ann.merethe.dokken@vegvesen.no som organiserer plassering og innkjøring. All annen parkering skjer på publikumsparkeringen ved Norsk kjøretøyhistorisk museum/Norsk vegmuseum, mer informasjon her: https://vegmuseum.no/parkering