• Auditoriet på Norsk vegmuseum. Foto: Morten Reiten (Foto/Photo)
    1/1
    Auditoriet på Norsk vegmuseum. Foto: Morten Reiten

Møterom og konferanselokaler

Museet tilbyr lokaler til utleie for møter, kurs og konferanser. Alt fra små grupper til større forsamlinger. Vi tilbyr gratis omvisning i utstillingene i pausen. En handletur i museumsbutikken eller en rusletur i museumsparken er også mulig. 

Vi kan også ordne med enkelte grupperom ved behov. Ta kontakt for mer informasjon.

Lysaker gjestgiveri har eksklusiv rett til servering av mat i lokalene.

For informasjon om lokaler eller bestilling av møterom, ta kontakt med oss på epost til vegmuseum@vegvesen.no eller via telefon 61 28 52 50.

Så lenge det er tiltak rundt covid-19 følger museet nasjonale retningslinjer.

Brua

På møterom Brua er det plass til 30 personer i skoleoppsett. Der er det storskjerm med PC-tilkobling og wifi.

Under covid-19 er det kun tillatt med 10 personer.

Pris:
Heldag 2500,-
Halvdag 1500,-

Auditoriet

Auditoriet har plass til 155 personer. Lokalet har gode stoler, bra akustikk, wifi, scene, opplegg for PC til projektor og lerret. Fint lydanlegg og scenen kan enkelt f.eks. rigges til paneldebatt. Vi har også et flygel på scenen hvis noen vil ha pausemusikk.

Under covid-19 er det kun tillatt med 50 personer.

Pris:
Heldag 5000,-
Halvdag 2500,-

Norsk kjøretøyhistorisk museums komfortsone

Her er det plass til 50 personer. Det er fint å kombinere med en runde i utstillingene blant biler, motorsykler og sykler. (Utleie kun utenom museets åpningstid)

Under covid-19 er det kun tillatt med 10 personer.

Pris:
Heldag: 2500,-
Halvdag 1500,-

Berghallen

Berghallen vår ligger dypt inne i fjellet, og er med sine rå fjellvegger et unikt rom som bør oppleves. Vi har mulighet for matservering, og lokalet kan benyttes til middager, fest, konserter, konferanser og utstillinger. Rommet har klima og varme som et vanlig rom. Det er møteromutstyr som projektor for oppkobling mot PC, wifi, lydanlegg og scenelys. Det er lett tilgjengelig og har store porter for innkjøring av f.eks. kjøretøyer. I kinooppsett er det plass til 200 personer, i skoleoppsett ca. 150.


Egne regler gjelder under covid-19.

Amfi og utescene

Ute i museumsparken har vi et stort amfi og utescene. Her er det grønn gressbakke å sitte på og benker og stoler kan settes opp foran scenen. Området egner seg fint til både teater, utstillinger og demonstrasjoner og har plass til et stort publikum. Ta gjerne kontakt for pris og vilkår.